Declaratia de politica in domeniul calitatii


VIZIUNE

TRANSFORMAM ROMANIA PRIN INVATARE!

MISIUNE
 
Administram programul Uniunii Europene care sprijina proiectul national de schimbare in bine a comunitatilor si a atitudinilor si mentalitatilor indivizilor.
Ne concentram pe calitatea proiectelor, proceselor, oamenilor si rezultatelor.

VALORI
 
  •  integritate/onestitate
  •  mandria de a apartine unei echipe
  •  vocatia de institutie publica (in sensul de a contribui la binele public)
  •  profesionalism
  •  coeziune
  •  curaj
  •  implicare

OBIECTIVELE STRATEGICE ale ANPCDEFP sunt:

1. Implementarea programelor (Erasmus+, Programul de Burse SEE) in conditii de efectivitate
2. Mentinerea / imbunatatirea sistemului de management al calitatii
3. Cresterea efectivitatii relatiei dintre ANPCDEFP si partile interesate

 
Incepand cu anul 2004 am implementat si mentinem un Sistem de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001. Sistemul cuprinde furnizarea serviciilor de informare, asistenta, selectie, implementare, monitorizare si evaluare a proiectelor din cadrul programelor „Invatare pe tot Parcursul Vietii” (Lifelong Learning), „Tineret in Actiune” (Youth in Action ), “Erasmus+” si “Programul de Burse si Cooperare Interinstitutionala finantat prin Mecanismul Financiar SEE” in Romania si are rolul sa asigure atat satisfacerea cat mai deplina a cerintelor beneficiarilor/promotorilor, cat si derularea in conditii de eficacitate a proceselor din organizatie.

Pentru indeplinirea misiunii si atingerea obiectivelor agentiei, managementul se implica direct in asigurarea satisfacerii asteptarilor potentialilor beneficiari/beneficiarilor nostri, in respectarea cerintelor legale si a reglementarilor in vigoare si in imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii.

In acest scop a fost desemnat un Reprezentant al Managementului cu responsabilitati in asigurarea implementarii si imbunatatirii sistemului. Acesta asigura si relatia la varf cu potentialii beneficiari, cu beneficiarii, furnizorii si alte parti interesate, in probleme legate de calitate. De asemenea, a fost desemnat un Responsabil al Calitatii, cu rolul de a asigura functionarea curenta a sistemului.
 


AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania