2014-02-27 Site-ul programului Erasmus +, Ghidul Programului, Apelul National 2014 si Apelul pentru acreditarea SEV
Ce este Erasmus+? Care sunt oportunităţile de finanţare pe care le oferă? Cum beneficiază de acestea organizaţiile şi oamenii? Toate acestea sunt acum online alături de resurse, ştiri, articole, testimoniale sau evenimente pentru toţi cei interesaţi să transforme România prin învăţare la erasmusplus.ro

Un spaţiu interactiv în care ORICINE POATE CONTRIBUI. ORICÂND! Astfel acest portal îşi propune să devină un spatiu în care ORICINE are oportunitatea atât de a se informa dar şi de a contribui pentru a ne sprijini reciproc.
A fost publicat Apelul National pentru Propuneri  de Proiecte 2014 Erasmus +. Apelul este disponibil aici. Formularele pentru Proiecte de Mobilitate sunt disponibile in apel. Ghidul Programului se poate descarca de aici.
A fost publicat apelul pentru acreditarea SEV a organizatiilor, pentru ERASMUS+. Apelul si formularul sunt disponibile aici.
Linkuri utile pentru completarea candidaturii dumneavoastra:
 1. Platforma URF pentru a obtine PIC-ul
  • Atentie!
   • Toate organizatiile care doresc sa candideze pentru proiecte Erasmus+ trebuie sa obtina un PIC. Acest PIC este unic pentru organizatie si doar acesta va fi folosit indiferent de tipul proiectului pentru care se candideaza.
   • Organizatiile care se inregistreaza in URF si nu completeaza campul "Type of organisation" nu vor putea sa transmite online formularele de candidatura.
   • Organizatiile care au un PIC validat din urma participarii la proiecte centralizate, vor intampina dificultati in completarea formularelor de candidatura si transmiterea acestora online. Daca va gasiti in aceasta situatie, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii AN.
 2. Manualul Erasmus + URF
 3. Documentele ce trebuie incarcate pe URF: formularul de identificare al organizatiei si formularul de identificare financiara.
 4. Documentele ECVET, inclusiv Memorandum of Understanding (numai pentru mobilitati VET).
 5. Calculatorul pentru distante.
 6. Grup informal de discutii pentru cei intersati de proiecte de mobilitati Erasmus+.


AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania