2014-05-20 ANPCDEFP se muta in casa noua!

Știre actualizată!


Începând cu luna iunie ne mutăm într-un nou sediu! Mutarea efectivă va avea loc în perioada 28 mai (miercuri) - 3 iunie (marți)!

În această perioadă nu vom lucra cu publicul. Totodată în această perioadă nu vor funcționa telefoanele, adresele de e-mail și serverele. Astfel e-mailurile trimise în această perioadă nu vor ajunge la destinatarii din AN iar site-urile care sunt găzduite pe aceste servere nu vor fi funcționale (www.anpcdefp.ro, www.eurodesk.ro, www.europass-ro.ro, www.llp-ro.ro, www.see-burse.ro, www.studenterasmus.ro).


Vor fi funcționale site-urile www.erasmusplus.ro, www.nonformalii.ro și www.tinact.ro având în vedere faptul că acestea sunt găzduite de servicii de hosting externe, însă nu și link-urile către site-urile menționate anterior.

În momentul în care mutarea va fi finalizată nu vor fi modificări în ceea ce privește adresele de e-mail sau numerele de telefon iar toate site-urile vor reveni la funcționare normală.

Noua adresă în care ne veți găsi în curând este:
Universitatea Politehnica București, Biblioteca Centrală
Splaiul Independenței, nr. 313, Sector 6, 060042, București, România



Mai jos găsiți localizarea exactă pe hartă a viitorului sediu:


View Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) in a larger map

AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania