2014-07-02 Publicare rezultate selectie proiecte ErasmusPlus toate domeniile
Au fost publicate rezultatele propunerilor proiecte de mobilități (acțiunea cheie 1) pentru toate domeniile depuse la 17 martie (termen prelungit de către Comisia Europeană la 24 martie).

Pentru proiecte de mobilitate școlară au fost aprobate 58 proiecte, se află pe lista de rezervă 34 proiecte, 432 au fost respinse și 10 sunt ineligibile. Acestea sunt disponibile AICI precum și în secțiunea dedicată de pe site la Documente și Informații Utile (click AICI).

Pentru rezultatele din domeniul universitar sunt disponibile AICI  precum și în secțiunea dedicată de pe site la Documente și Informații Utile (click AICI).

Pentru proiecte de mobilitate în domeniul educației adulților au fost aprobate 15 proiecte, se află pe lista de rezervă 12 proiecte, 125 au fost respinse și 4 sunt ineligibile. Acestea sunt disponibile AICI precum și în secțiunea dedicată de pe site la Documente și Informații Utile (click AICI).

Pentru proiecte de mobilitate în domeniul formării profesionale (VET) au fost aprobate 102 proiecte, se află pe lista de rezervă 53 proiecte, 71 au fost respinse și 8 sunt ineligibile. Acestea sunt disponibile AICI precum și în secțiunea dedicată de pe site la Documente și Informații Utile (click AICI).

Pentru proiecte de mobilitate de tineret au fost aprobate 87 proiecte (din care 4 cu finanțare parțială și unul cu condiția verificării capacității financiare), se află pe lista de rezervă 18 proiecte, 144 au fost respinse și 10 sunt ineligibile. Acestea sunt disponibile AICI precum și în secțiunea dedicată de pe site la Documente și Informații Utile (click AICI).


Rezultatele pentru proiecte de mobilitate de tineret și cele pentru parteneriate strategice (acțiunea cheie 2) depuse la termneul de 30 aprilie vor fi publicate după 15 august.

Știrea originală este disponibilă pe site-ul www.erasmusplus.ro AICI.


AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania