2010-03-08 Provocare la... includere
In perioada 14-18 aprilie va avea loc, la Predeal, cursul de scriere a propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune cu focus pe includerea tinerilor cu oportunitati reduse. Cursul se adreseaza celor care au experienta in lucrul cu tinerii in general si in lucrul cu tinerii cu oportunitati reduse in special. De asemenea, se are in vedere ca participantii care vor fi selectati la acest curs sa aiba experienta in derularea de activitati de tineret, sa aiba cunostinte de baza despre programul Tineret in Actiune si sa fie motivati pentru a lucra cu si pentru tineri.
 
Cursul de formare este structurat pe 3 module:
1. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri cu oportunitati reduse din mediul rural.

2. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri cu dizabilitati.

3. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri apartinand minoritatilor nationale si etnice.
 
Vor fi selectate cate 15 persoane pe fiecare modul. Dosarul de candidatura va cuprinde formularul de candidatura si CV-ul in format european. Formularul se descarca de la adresa:
http://www.anpcdefp.ro/programe/tineret/forum/Formular_includere_1.doc. Data limita pentru a trimite dosarul de candidatura (prin e-mail, la adresa vlad.dumitrescu@anpcdefp.ro) este 22 martie!
 
Detalii pe forumul AN, la adresa:
 



AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania