2010-05-19 Astazi este o zi buna pentru nonformal!

Iti place conceptul de educatie nonformala? Vrei sa inveti intr-un context inedit? Vrei si poti sa transmiti mai departe ceea ce inveti?

Animatie socio-educativa, photovoice, cafeneaua publica, bibleoteca vie, teatru labirint, teatru forum, metoda SMART, animatie stradala, open space, circ adaptat, improvizatie, inside-outside, ready-mades, green drama... te asteapta sa le experimentezi inclusiv si participativ la Gura Portitei in perioada 28 iunie – 4 iulie 2010 la…

Laboratorul de educatie nonformala, editia 2010
– un eveniment nonformal care transcende cadrului formal (si il completeaza…)

Ideea este simpla: sa aducem in acelasi loc oameni care au experienta in ceea ce priveste o metoda de invatare nonformala si sa ii punem in contact cu alti oameni care lucreaza in organizatii cu si pentru tineri, care sunt “susceptibili de a prinde repede virusul” unei astfel de metode.

Pentru ca experimentul sa reuseasca pe deplin, mai avem nevoie de un ingredient esential: CATALIZATORUL! Care poti fi chiar TU!

Inscrie-te pana pe 9 iunie, ora 18.00, trimitand un formular de candidatura si un CV la nonformalii@gmail.com
Formularul este disponibil aici
Formatul de CV in format European este disponibil aici

Mai multe detalii cu privire la eveniment, la procesul de inscriere si metodele ce vor fi abordate in cadrul acestuia poti sa gasesti la http://nonformalii.wordpress.com/

Eveniment marca TiA™
Organizat de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.



AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania