2012-09-18 Tineret in Miscare vine la Bucuresti! Vino si tu! 27-28 septembrie 2012
Evenimentul Tineret în miscare va avea loc in perioada 27-28 septembrie în Parcul Tineretului din Bucuresti, unde tinerii vor putea participa la workshop-uri interactive, dezbateri educationale si la multe alte activitati.
Activitatile fiecarei zile se vor încheia cu diverse concerte în care vor canta formatii romanesti de succes, precum "Butterflies in my Stomach", "Les Elephants Bizzares" etc. Click aici pentru programul complet al celor doua zile. Intrarea este libera si gratuita, inclusiv la concerte!
  • Evenimentul Tineret in miscare, va prezenta programele Uniunii Europene Invatare pe tot parcursul vietii si Tineret in actiune pentru studii, formare, voluntariat si stagii de practica in strainatate. In 2011, peste 23.000 de romani au beneficiat de aceste programe.
  • Evenimentul prezinta ocazia unica de a descoperi si de a afla mai multe despre posibilitatile oferite de programele Uniunii Europene tinerilor, de a pleca in strainatate pentru a studia, a se forma, a se oferi voluntari sau pentru a lucra. Dezvoltarea abilitatilor si a gradului de angajabilitate este unul din obiectivele acestor programe, care sunt accesate de mii de oameni din intreaga Europa. Informatiile privind toate aceste programe si oportunitati sunt disponibile in cadrul evenimentului Tineret in miscare.
  • La acest eveniment, tinerii vor avea posibilitatea de a strange informatii cu privire la programele Uniunii Europene, participand la discutii, ascultand recomandari si impartasind experienta lor de studiu, munca si voluntariat in strainatate sau de participare la schimburi de tineri.
  • Evenimentul ofera tinerilor numeroase posibilitati de a lua parte la workshop-uri interactive, teatru forum, teatru de improvizatie, biblioteca vie, dezbateri electorale etc! Activitatile fiecarei zile se vor termina cu diverse concerte.

Androulla Vassiliou, Comisar european pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret

"Tinerii sunt viitorul Europei si speram sa atragem cat mai multi in cadrul evenimentului “Tineret in miscare” din Bucuresti. Dorim sa le trezim interesul pentru programele noastre si totodata constientizarea  oportunitatilor viitoare."

 

Dragos Bucur, actor, gazda TV, Ambasadorul proiectului Tineret in miscare in Romania

“Acum 22 de ani, libertatea de a calatori in jurul lumii era doar un vis in Romania, astazi ne putem bucura de aceasta libertate si de felul in care oamenii de pe intreg pamantul sunt conectati.”

Evenimentul pe Facebook aiciAGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania