2014-01-30 *eveniment inchis pentru inscrieri* Erasmus + vine la tine, eveniment pilot pentru campanie de informare
Multumim pentru inscrieri. In acest moment ele au fost suspendate intrucat am ajuns deja la un numar de 240 persoane.

Avand in vedere capacitatea limita a spatiului din sala ANPCDEFP, locul de desfasurare a fost mutat in Sala de Festivitati a Colegiului National Gheorghe Sincai prin amabilitatea conducerii acestui liceu. Noul loc de desfasurare se afla in apropiere, vis-a-vis de statia de metrou Tineretului (vezi AICI). Toti cei care s-au inregistrat pana la momentul suspendarii inscrierii pot participa.

Ziua si ora ramane aceeasi: 4 februrarie, 16.00

Va reamintim faptul ca acesta este doar un eveniment pilot, incepand de saptamana viitoare vom organiza astfel de evenimente in mai multe judete si in Bucuresti (miercuri le vom posta pe toate intr-o stire separata).

Va multumim,
Echipa ANPCDEFP
___________________________________________________________________

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza in perioada urmatoare o campanie de informare pentru Erasmus+.

Cum?
Sub forma unor evenimente prezentare de doua ore in care vom aborda oportunitatilor acestui nou program al Uniunii Europene destinat educatiei, formarii profesionale, tineretului si sportului. In data de 4 februarie organizam evenimentul pilot, acesta fiind urmat de o serie de sesiuni in tara si in Bucuresti in luna februarie 2014.

Pentru cine?
Pentru toate tipurile de candidati ai programului Erasmus + : unitati de invatamant (pentru toate nivelurile: prescolar, primar, gimanzial, liceal - filiera teoretica, tehnologica si vocationala -, postliceal, universitar ), ONGuri, furnizori de formare continua, alte categorii de institutii publice si nu numai.
Evenimentele vor fi structurate in jurul unor sesiuni de informare de 2 ore: o ora prezentare, urmata de intrebari si raspunsuri. Sesiunile vor fi sustinute de  doi reprezentanti ai Agentiei Nationale.

Care sunt temele abordate?
- cadrul general Erasmus +, intelegerea  principiilor si elementelor de baza
- care sunt liniile de finantare
- cum pot beneficia de Erasmus + diferite tipuri de candidati
- ce este de facut pas cu pas pentru a depune un proiect

Cand si unde?
In acest sens pilotam un eveniment de prezentare marti, 4 februarie, ora 16.00, Sala de Festivitati a Liceului Sincai prin amabilitatea conducerii acestui liceu. Noul loc de desfasurare se afla in apropiere, vis-a-vis de statia de metrou Tineretului (vezi AICI).

Inregistrare
Posibilitatea de inregistrare a fost suspendata datorita depasirii numarului maxim de persoane care pot fi gazduite.

NOTA! Aceste eveniment este unul de informare, nu de formare!



AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania