2010-05-26 Rezultate selectie Tineret in Actiune - runda 1 aprilie 2010
Rezultatele le gasiti la sectiunea Centru de Resurse / Documente si Formulare/ Documente ale procesului de selectie,   (link direct http://www.tinact.ro/documente-procesul-de-selectie).

Detalii cu privire la modul in care a decurs procesul de selectie precum si criteriile pe baza carora s-a realizat evaluarea (inclusiv cele de eligibilitate) sunt mentionate in Ghidul Programului si in Apelul National pentru Propuneri de Proiecte. Aceste documente le gasiti  pe site la sectiunea Centru de Resurse / Documente si Formulare/ Documente dosar candidatura (link direct: http://www.tinact.ro/documente-dosar-candidatura).

Toate persoanele de contact care reprezinta proiectele aprobate vor fi invitate la un modul de formare pentru management de proiect de trei zile ce se va desfasura in perioada 12-14 iunie 2010
(costurile legate de cazare, masa si transport sunt acoperite de catre ANPCDEFP) . Mai multe informatii cu privire la acest eveniment vor fi trimise pe adresa de mail mentionata in formularul de candidatura. Termenul de inscriere la modulul de formare este de 3 iunie 2010.

Cei aprobati vor primi mai multe informatii in scrisoarea oficiala care va insoti copiile fiselor de evaluare si in mesajul pe e-mail care va insoti contractul.

Pentru candidaturile neaprobate, in eventualitatea in care doriti sa redepuneti dosarul la urmatoarea runda, pentru a putea sa aveti informatiile in timpul cel mai scurt, comentariile evaluatorilor vor fi trimise si prin e-mail in in cel mai scurt timp.


AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania