Responsabilitate sociala


Responsabilitate sociala
Incepand cu anul 2009 - de cand ANPCDEFP a pasit pe drumul catre excelenta, ne dorim sa dispara diferenta intre ceea ce spunem si ceea ce  facem cu totii in domeniul responsabilitatii sociale. Cu atat mai mult cu cat ceea ce am reusit sa intreprindem pana acum si ce incercam sa facem in continuare ne vizeaza pe noi, ca indivizi, ajutandu-ne sa ne descoperim, sa ne analizam obiectiv nevoile si dorintele, sa devenim mai responsabili cu noi insine, pentru a putea apoi sa oferim un sprijin comunitatii in care traim, ajutand-o sa se dezvolte durabil.
 
Ce inseamna?
Nu suntem singuri, ci suntem sprijiniti de oameni dornici sa faca schimbarea vizibila. De la voluntariat in comunitate, la campanii de ecologizare, sprijinirea si promovarea cauzelor sociale, la actiuni filantropice.
Nu intoarcem capul nepasatori la poluarea de orice fel, suntem constienti de efectele negative ale actiunilor noastre asupra mediului si comunitatii si incercam sa le diminuam, ajutam la imbunatatire, plantam pentru o lume mai “verde”, ii sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor; ne place sa fim uniti, sa nu fim un simplu eu, ci un noi, pentru ca impreuna, oferim si impartasim experienta si cunostintele noastre comunitatii, pentru ca ne intereseaza si nu ne plac comportamentele si atitudinile nepasatoare, pentru ca vrem sa fim A.L.T.F.E.L!
 
Vino alaturi de noi in initiativele si campaniile in care suntem implicati!AGENTIA NATIONALA
PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN
DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE
MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE
    ADRESA NOASTRA
Splaiul Independentei, nr. 313,
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6, 060042, Bucuresti, Romania